Een smartphone is een mini-computer die u in staat stelt méér te doen, zien, delen en beleven. Zeker nu 4G, de vierde generatie mobiele telecomstandaard beschikbaar is. In deze vijf situaties maakt 4G echt het verschil ten opzichte van zijn voorgangers.

1. In de trein.
Hoewel de Belgische Spoorwegen in steeds meer treinen wifi aanbiedt, is dat signaal vaak nogal druk bezet. Wie 4G gebruikt, kan dit probleem omzeilen. Ook in gebieden waar het mobiele signaal van telecom providers zwak wordt, blijft 4G het mogelijk maken om op internet actief te blijven.

2.  Bij het bekijken van video’s.
Een YouTube-filmpje van langer dan 30 seconden kijken op uw mobiele telefoon is een uitdaging met een 3G-verbinding. Met 4G zult u merken dat films op uw smartphone enorm snel laden en zonder haperingen afspelen.

3. Bij het Facebooken, Whatsappen en Skypen.
Wie een foto direct wil delen of deelneemt aan een online groepsdiscussie, merkt dat de mobiele internetverbinding niet altijd goed meewerkt. Tenzij u 4G gebruikt, want deze verbinding opereert 10 keer sneller dan 3G. Zo kunt u onder haperingen zakelijke gesprekken voeren via Skype of FaceTime.

4. Samen werken aan PowerPoint.
Wie samen aan een Power Project project werk, zeker wanneer dat tegelijkertijd gebeurt, moet kort kunnen schakelen met teamgenoten. Met 4G gaan wijzigingen en het opnieuw uploaden van een versie van een bestand razendsnel.

Written by Britt Jamar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *