Sinds het begin van de zomer is Pokémon Go super populair (en zelfs dat is nog zacht uitgedrukt). Iedereen komt buiten om op Pokémon te jagen. Fantastisch! Maar uw dataverbruik swingt hierdoor wel de pan uit. Gelukkig is het succes van deze applicatie ook de providers niet ontgaan. Zowel Base als Proximus laten vanaf augustus hun gebruikers gratis Pokémon vangen.

Gratis dataverbruik voor Pokémon Go

Gratis data voor Pokémon GoDe telecomproviders Base en Proximus rekenen vanaf vandaag geen dataverbruik meer aan voor het gebruik van Pokémon Go. Alle Pokémon-jagers met een abonnement bij deze providers, vangen dus gratis Squirtles, Charmenders en Vaporeons.

Bij Base jaagt u ongelimiteerd op Pokémon tot en met 30 september 2016. Proximus geeft u tot 31 oktober 2016 de kans om alle Pokémon te registreren in uw Pokédex.

Nog geen Base- of Proximus-klant?

Bestel vandaag nog uw nieuwe SIM-kaart en vang deze zomer ongelimiteerd Pokémon. Go catch em all!

 

Ik wil gratis Pokémon vangen

Written by Anke Stienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *