Uw energieverbruik onder controle houden én een lagere energiefactuur? Vanaf vandaag is het mogelijk dankzij onze samenwerking met Smappee. Via de energiemonitors van Smappee houdt u via uw smartphone heel gemakkelijk uw energieverbruik in de gaten. En op basis van uw persoonlijke situatie en verbruik berekent Aanbieders.be u op elk gewenst moment het voordeligste energietarief. A match made in heaven.

Slim omgaan met uw energieverbruikAltijd op de hoogte van uw energieverbruik

Ooit al gehoord van slimme thermostaten of smart thermostats? Onze huidige samenleving, waar het digitale en het groene enorm veel aandacht krijgen, zorgen voor de intrede van verschillende nieuwe concepten. Slimme of intelligente thermostaten is één van de vele voorbeelden hiervan. De vraag is eigenlijk niet of u al ooit van het woord gehoord heeft. De vraag is wel of u weet wat het woord betekent, welk concept er achter het woord zit. Want wat is eigenlijk een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat is een toestel dat u vanop een afstand kan bedienen via een smartphone. Dit is mogelijk omdat de intelligente thermostaat  verbonden is met het internet, een thermostaat 2.0 dus. Concreet kan u bijvoorbeeld de temperatuur in huis regelen, terwijl u op restaurant zit. Dit zorgt ervoor dat u op een heel eenvoudige manier uw energieverbruik kan regelen en hierop kan besparen. Bovendien leert het apparaat bij waardoor het na verloop van tijd uw levenspatroon (her)kent. Dat klinkt allemaal als muziek in de oren, niet? Maar gaat dat wel ver genoeg, want iets op afstand bedienen is in onze ogen niet genoeg om echt te profiteren van de mogelijkheden om uw energiefactuur omlaag te krijgen.

De energiemonitor van Smappee & de dienstverlening van Aanbieders.be

Smappee is een nog slimmere energiemonitor die in realtime energieverbruiksgegevens doorstuurt naar de tablet of smartphone van de gebruiker. Bovendien krijgt de gebruiker info tot op toestelniveau waardoor u snel zicht krijgt op de grote energievreters en of apparaten sluimerverbruik hebben. Met andere woorden, u weet precies hoeveel, hoe lang en wanneer uw wasmachine, uw haardroger, uw koffiezetapparaat energie verbruikt of bijvoorbeeld hoeveel aardgas er wordt verbruikt bij elke douchebeurt. Door de samenwerking met vergelijkingssite aanbieders.be, dat alle energieleveranciers en hun tarieven vergelijkt, kan Smappee deze gegevens nu gebruiken om op elk moment het energiecontract voor te stellen dat het beste past bij het gebruikersprofiel van de gebruiker.

Twee vliegen in één klap

besparen op uw energieverbruik én -tarief, het kan!Een uitstekende oplossing dus, om te besparen op uw energieverbruik én -tarief. De Smappee-energiemonitor houdt uw verbruik in het oog én de applicatie brengt u op de hoogte wanneer het tijd is om over te stappen. In enkele tikken vindt u, op basis van uw persoonlijke situatie en verbruik, de voordeligste energieleverancier. En u hoeft daarvoor zelf helemaal niets meer voor te doen! Aanbieders.be regelt voor u de hele overstap, geheel gratis!

  • 30% besparing door  de vermindering in uw energieverbruik door actief sluimerverbruik en verouderde toestellen aan te pakken
  • 20% besparing op uw energiefactuur door het voordeligste energietarief op de markt uit te kiezen.

Aanbieders.be klanten ontvangen 10% korting

Wilt u inzicht in uw energieverbruik? En wilt u altijd genieten van het voordeligste energietarief op de markt? Vraag dan snel uw kortingscode aan en ontvang 10% korting bij aankoop van uw Smappee-energiemonitor.

Written by Anke Stienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *