Waarom het nu het perfecte moment is om van telecomprovider te veranderen

Gepost op 21/10/2024 door Hans

Is het je ook al opgevallen dat je tegenwoordig overspoeld wordt met reclame van telecomproviders? Ze gooien met hoge kortingen en veelbelovende aanbiedingen, maar het kan lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Welk aanbod is nu echt het beste voor jou? En waarom is nú de ideale tijd om over te stappen?

1. Nieuwe spelers, nieuwe kortingen

Er komt “binnenkort” een nieuwe speler op de markt: Digi. Dit klinkt natuurlijk aantrekkelijk, maar hun lancering is al meerdere keren uitgesteld. Wachten op hun aanbod kan, maar is dat de slimste keuze? We weten niet zeker hoe sterk hun kortingen zullen zijn. Wat we wél weten, is dat de grote spelers zoals Proximus, Telenet en Base nu al met stevige kortingen strooien om klanten aan zich te binden. Waarom nog wachten als je vandaag al kan profiteren? Bovendien kan je nadien nog steeds van provider wisselen als Digi met een beter aanbod zou komen.

2. De prijzen zijn (weer) gestegen

Het is geen geheim dat de telecomprijzen dit jaar de hoogte in zijn geschoten. Grote providers hebben hun tarieven voor internet, mobiel en televisie allemaal verhoogd. Als je huidige contract duurder is geworden, is het slim om rond te kijken. Want waarom zou je méér betalen als nieuwe klanten vaak voor lagere tarieven kunnen instappen? Door over te stappen kan je je maandelijkse kosten flink verlagen.

3. Exlusieve kortingen voor nieuwe klanten

Vaste klanten krijgen vaak niet de kortingen die voor nieuwe klanten worden gereserveerd. Denk bijvoorbeeld aan Telenet, waar nieuwe klanten maar liefst €260 korting krijgen in de eerste zes maanden. Zulke aanbiedingen blijven vaak onbereikbaar als je al jaren bij dezelfde provider zit. Door af en toe van telecomprovider te veranderen, profiteer je steeds opnieuw van de beste deals en kortingen. Het loont om flexibel te blijven!

4. Overstappen is kinderspel met Easy Switch

Veel mensen denken nog steeds dat overstappen van telecomprovider ingewikkeld is, maar dat is allang niet meer het geval. Dankzij het Easy Switch-systeem wordt alles voor jou geregeld. Je nieuwe provider neemt contact op met je huidige provider en regelt de volledige overstap. Bij Aanbieders zorgen we er mee voor dat je zeker geen 2 abonnementen samen moet betalen. Jij hoeft niets te doen en blijft zorgeloos online terwijl de providers onderling alles in orde brengen.

Wij regelen alles voor jou, zonder extra kosten

Geen zorgen, wij kosten jou helemaal niets. Hoe we dan wel ons geld verdienen? Heel simpel: wij krijgen een vergoeding van de telecomprovider waar jij voor kiest. Jij betaalt dus geen euro extra, integendeel. Wij helpen je om alles sneller en vlotter af te handelen zodat je sneller bespaart, en we staan klaar om elke vraag die je hebt transparant te beantwoorden.

Daarnaast fungeren wij als tussenpartij, zodat je altijd snel en gemakkelijk met ons kan communiceren. Wij zijn jouw vaste aanspreekpunt, zodat je niet bij elke overstap alles zelf moet uitzoeken. Een helder antwoord, een soepele overstap, en dat allemaal zonder dat je iets extra betaalt.

Wacht niet langer en bespaar vandaag

Wil je weten welke telecomprovider op dit moment de beste deal voor jou heeft? Wij bij Aanbieders.be staan klaar om je te helpen. Wij maken de vergelijking voor jou, zodat je snel en zonder gedoe de voordeligste keuze kan maken.


Gerelateerde artikels

Posted on 04/01/2024 by Charles
Maandelijkse afrekening voor je energie: hoe werkt het?

Met de maandelijkse afrekening betaal je gewoon wat je de afgelopen maand aan energie hebt gebruikt, volgens de actuele energieprijzen. Het is eigenlijk net als de rekening van je telefoonmaatschappij. Hiervoor heb je wel een digitale meter nodig.  Heb je er eentje? Dan gaan we hieronder in op waarom het handig is voor vaste, variabele, […]

Lees het artikel
In deze blog lees je alles over het vermijden van slapende energiecontracten, zoals het herkennen van een slapend energiecontract en overstappen naar een nieuw contract.
Posted on 18/01/2023 by Katelijn Eelen
Het capaciteitstarief: wat verandert er?

Vanaf 2023 vervangt in Vlaanderen het capaciteitstarief voor een deel de huidige netwerkkosten. Dat systeem zou goedkoper moeten zijn voor velen en ons netwerk minder belasten. De overheid wil steeds meer inzetten om elektriciteit fossiele brandstoffen te laten vervangen. Om het netwerk te vrijwaren, moeten we ons gebruik aanpassen. Het capaciteitstarief helpt om bewuster om […]

Lees het artikel